Основните билки в чая ЕСИАК ® (ESSIAC®)  са:

1. Корен репей (Arctium Lappa)

2. Листа киселец (Rumex Acetosella)

3. Бряст, вътрешна кора (Ulmus fulva)

4. Индийски корен ревен (Rheum officinale)

Корен репей

Листа киселец

Бряст, вътрешна кора

Индийски корен ревен

Четирите билки, които съставляват ESSIAC ® (ЕСИАК) са корен от репей, киселец, вътрешна кора от бряст и индийски корен ревен.

Четирите билки може да помогнат за нормализиране на функциите на тялото чрез прочистване на кръвта, прочистване на токсичните отлагания и подпомагане на клетките за ефективно хранене и изхвърляне на отпадните вещества. Овчият киселец действа на ендокринната система. Коренът от репей премахва свободните радикали и пречиства кръвта. Смята се, че кората от бряст спомага за разтваряне на слизестите отлагания в тъканите, в жлезите и нервните канали и че намалява възпалението във всички органи и тъкани. Индийският ревен помага на организма и особено на черния дроб да изхвърля отпадъци и токсини.

Под формата на прах, капсули или течен екстракт, продуктът ЕСИАК ®  може да бъде използван за подкрепа на имунната система, за прочистването и детоксикацията на кръвта и на жизненоважните органи, за предотвратяване на появата на всякакви болести от простуда до по-сериозни заболявания.

Билките в продукта ЕСИАК ® се отглеждат без използване на хербициди и пестициди.

Оригиналният продукт се произвежда по GMP стандарт само в Канада и се продава в цял свят. Официален дистрибутор за България е фирма „Доктор Биомастер” ЕООД.

Внимавайте за фалшификати! Купете оригиналния ESSIAC ®, като поръчате от официалния вносител за България- фирма Доктор Биомастер ЕООД.Телефон за заявки: 02/ 952 34 49Във връзка със Наредба № 47 за Хранителните добавки в Република България фирма Доктор Биомастер Ви обръща внимание върху следното:ЕСИАК е хранителна добавка. Продуктът не е предназначен за диагностициране, лекуване или предотвратяване на дадено заболяване. Моля, консултирайте се с Вашия лекар преди да решите да приемате каквито и да е лекарства или хранителни добавки.